پاورپوینت بررسی استاندارد ،ضوابط ،برنامه فیزیکی و ریز فضاهای طراحی مجموعه سینمایی
نوشته شده توسط : safa
پاورپوینت بررسی استاندارد ،ضوابط ،برنامه فیزیکی و ریز فضاهای طراحی مجموعه سینمایی

تاریخ ایجاد 06/12/2017 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 65 اسلاید   قیمت: 7500 تومان     تعدادمشاهده  2  


پاورپوینت بررسی استاندارد ،ضوابط ،برنامه فیزیکی و ریز فضاهای طراحی مجموعه سینمایی
 
بخشی از مطلب
 
سالن انتظار سينما : طبق استانداردها و ضوابط طراحي سينما مصوب سازمان مديريت و برنامه‌ريز كشور حداقل ميزان سطح اشتغال سالن انتظار سينما به ازاي هر نفر 35/0 متر مربع و حداقل حجم سرانه سالنهاي سينما 5/1متر مربع مي‌باشد. تعداد صندليهاي سالن به ازاي هر 100 نفر، 10 صندلي مي‌باشد. در صورت داشتن اختلاف سطح سالن با بيرون حداكثر شيب راهرو ورودي 8 درصد و عرض آن حداقل2/1 متر باشد. حداقل عرض ورودي سالن انتظار به ازاي هر 100 نفر 56 سانتي‌متر مي‌باشد.
 
ورودي سينما: به دليل كار كردن سينما با مجتمع فرهنگي، ورودي با ورودي مجتمع يكي است و فقط يك در براي ورود به سالن انتظار منظور گرديده است.
 
گيشة بليط‌فروشي : گيشه در سينما بايد در مكاني باشد كه ديد كافي بر فضاي خارج سينما داشته باشد و در جايي باشد كه صف مربوط به آن فراهم گردد مردم در معبر عمومي و همچنين مانع ورود و خروج مردم از سينما نباشد. در گيشه بهتر است به درون سالن انتظار باز گردد ولي اين در طوري نباشد كه با باز شدن آن درون گيشه مشخص گردد و سطح آن به ازاي هر نفر حداقل 3 متر مربع مي‌باشد.
 
راهروهاي سالن نمايش : عرض راهروهاي سالن را بر حسب تعداد جمعيت كه از آن تخليه مي‌شوند محاسبه مي‌شود ولي نه به اين صورت كه اين عرض متغير باشد. و اينگونه در نظر مي‌گيريم كه از تعداد جمعيت هر رديف كه در دو طرف آن راهرو مي‌باشد 60 درصد آن از هر راهرو تخليه مي‌گردند. اگر عرض در خروجي سالن نمايش از عرض راهرو منتهي به آن بيشتر باشد بايد حداقل فضايي برابر عرض خروجي جلوي در ورودي داشته باشد. حداكثر شيب مجاز در راهروهاي سالن نمايش 8 درصد مي‌باشد و اگر شيب بيشتر باشد بايد از پله در راهرو استفاده گردد كه ارتفاع و عمق موثر پله بايد طبق استانداردها باشد.پله‌ها و يا نقطه شروع شيب راهروهاي سالن نمايش براي آگاهي تماشاگران بايد با چراغ مخصوص روشن گردند. مصالح كف راهروها بايد از مصالح غير لغزنده و غير اشتعال باشند.
 
صندلي تماشاگران : استانداردهاي صندلي تماشاگران در جداول ضميمه آورده شده است. جنس و مصالح به كار رفته در صندليهاي سالن نمايش بايد مقاوم، قابل شستشو، غير قابل اشتعال باشد و از نظر آكوستيكي، مقدار صدائي كه آنها جذب مي‌كنند نبايد به وجود و يا عدم وجود تماشاچي در آنها وابسته باشد. چيدن صندليهاي سالن نمايش مانند چيدمان صندليهاي آمفي‌تئاتر مي‌باشد.
 
ورودي‌ها و خروجي‌هاي سالن نمايش سينما : ورودي‌ها و خروجي‌هاي سالن نمايش سينما بايد به گونه‌اي باشند كه در معرض ديد باشند و از ورود سروصدا به داخل و خارج سالن جلوگيري كنند. حداقل تعداد در خروجي سالن نمايش 2 عدد مي‌باشد و فقط در موارد خاص مانند گنجايش سالن كمتر از 100 مي‌تواند 1 عدد باشد. لازم به ذكر است كه براي خروج از سالن نمايش بهتر از كه درهاي سالن نمايش به طرف بيرون باز گردند و براي ورود به طرف داخل باز گردند. حداقل فاصله دو در خروجي 5 متر مي‌باشد و نبايد از درهاي يك لنگه استفاده نمود و بايد از درهاي دو لنگه استفاده گردد. درهاي سالن نمايش نبايد قفل داشته باشند و بهتر است داراي ثابت‌كننده‌هاي فشاري باشند كه با يك فشار روي آنها، در ثابت گردد.
 
سرويسهاي بهداشتي سينما : طراحي و اجراي ساختماني قسمتهاي مختلف داخل سرويسهاي بهداشتي بايد به گونه‌اي باشد كه شستشو و گندزدائي مستمر تمامي ديوارها و كف‌هاي سرويس ميسر گردد.
 
اتاق پروژكتور و ملحقات آن : اتاق پروژكتور شامل حداقل 2 عدد پروژكتور به ابعاد 100×60 سانتي‌متر، ميزهاي برگردان و بازبيني فيلم به ابعاد 80×120سانتي‌متر واتاق تقويت‌كننده‌هاي صدا مي‌باشد. دستگاه‌هايي مانند ركتي ناير، تابلوي اصلي برق اتاق پروژكتور، و مسيرهاي نور سالن و قفسه‌هاي فلزي مخصوص نگهداري فيلم در فضاهاي مستقل قرار دارند. اتاقك كوچكي جهت نگهداري باطريهاي مخصوص روشنايي ايمني سينما و سرويس بهداشتي در جنب اتاق پروژكتور قرار دارند. ابعاد اتاق پروژكتور با توجه به ابعاد پروژكتورها، فواصل آنها از هم و از ديوارهاي جانبي، و ميزهاي برگردان و بازبيني فيلم و دستگاههاي تقويت صدا در نظر گرفته مي‌شود. ديوارها و كف اتاق پروژكتور بايد قابليت 2 ساعت مقاومت در مقابل آتش‌سوزي را داشته باشند. مصالح به كار رفته در اتاق پروژكتور جهت نازك‌كاري و آكوستيك نبايد قابل احتراق باشند كف اتاق پروژكتور براي انتقال كابلهاي برق و صدا بايد دو جداره بوده و كفپوش آن در مقابل برق عايق باشد. وجود شير يا كبسول آتش‌نشاني در نزديك اتاق پروژكتور نيز توصيه مي‌گردد.
 
پرده نمايش فيلم : نوع پرده سينما با توجه به ابعاد سالن، قدرت پروژكتور، بهره روشنايي پرده و ميزان روشنايي مطلوب پرده انتخاب مي‌شود. اندازه پرده با توجه به عرض سالن نمايش در قسمت جلوي آن، ارتفاع سالن، عمق سالن و در نظر گرفتن فضائي در دو طرف پرده براي رفت و آمد به پشت پرده و جمع شدن پرده محافظ تعيين مي‌شود. پرده نمايش بهتر است داراي انحناء باشد: بخصوص در سالن‌هاي عريض، اين انحناء كماني از دايره به مركز لنز پروژكتور و به طول فاصله لنز پروژكتور از مركز پرده مي‌باشد. اسكلت نصب پرده نمايش بايد بزرگتر از پرده باشد (30 سانتي‌متر) تا نصب پرده آسان‌تر گردد و اسكلت از ديوار پشت پرده بايد به اندازه‌اي كه براي نصب بلندگوها مورد نياز است (90 سانتي‌متر) فاصله داشته باشد. و بايد اشاره نمود كه بهتر است دريچه‌هاي هواكش و خروجي هوا يا حتي ورود هوا، پشت پرده تعبيه نگردد و اصولا سيستم‌هاي تاسيساتي و تهويه هوا به گونه‌اي باشند كه هوا در پشت پرده چرخش نداشته باشد
و....


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت ,بررسی استاندارد مجموعه سینمایی ,،ضوابط مجموعه سینمایی،برنامه فیزیکی مجموعه سینمایی , ریز فضاهای مجموعه سینمایی ,طراحی مجموعه سینمایی , ,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی مهندسی فاکتورهای انسانی (ارگونومی) در سالن های سینما
پاورپوینت بررسی مبانی نظری و اصول اولیه طراحی مجموعه سینمایی
پاورپوینت استانداردها ، ضوابط و برنامه فیزیکی معماری مهدکودک
دانلود استانداردها ، ضوابط و برنامه فیزیکی معماری مهدکودک
دانلود مبانی طراحی و برنامه فیزیکی معماری موزه مد و لباس
دانلود استانداردها ، ضوابط و برنامه فیزیکی معماری هتل
دانلود استانداردها ، ضوابط و برنامه فیزیکی معماری رستوران
دانلود استانداردها ، ضوابط و برنامه فیزیکی معماری خانه موسیقی
برنامه ريزي فيزيكي و سطوح و سرانه هتل گردشگری(استاندارد فضاهاي مورد نظر به همراه ليست فضا ها)
بررسی نمونه های مشابه داخلی و خارجی هتل
دانلود ,سرانه و ریز فضاهای فرهنگسرا -word
دانلود,پاورپوینت ,بررسی ضوابط و استاندارد ها طراحی خانه تئاتر .pptx
دانلود,word,بررسی ضوابط و استاندارد ها طراحی خانه تئاتر
دانلود,word,بررسی اصول فنی و استانداردهای طراحی مرکز صنایع دستی
دانلود,word,بررسی اصول فنی و استانداردهای طراحی مرکز صنایع دستی
دانلود,پاورپوینت ,بررسی اصول فنی و استانداردهای طراحی مرکز صنایع دستی.pptx
برنامه ريزي فيزيكي و سطوح و سرانه فرهنگ سراي موسيقي (استاندارد فضاهاي مورد نظر به همراه ليست فضا ها)
دانلود,پاورپوینت ,بررسی استانداردها و برنامه فیزیکی طراحی خانه فرهنگ و هنر کودک.pptx
دانلود,word,بررسی استانداردها و برنامه فیزیکی طراحی خانه فرهنگ و هنر کودک
دانلود ,برنامه فیزیکی،ریز فضاها و جداول طراحی مجتمع ورزشی-تفریحی -word
 




:: برچسب‌ها: پاورپوینت ,بررسی استاندارد مجموعه سینمایی ,،ضوابط مجموعه سینمایی،برنامه فیزیکی مجموعه سینمایی , ریز فضاهای مجموعه سینمایی ,طراحی مجموعه سینمایی , , ,
:: بازدید از این مطلب : 279
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 آذر 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: